Projekt, který jsme připravili již v roce 2020, můžeme po všech covidových a rozpočtových komplikacích konečně realizovat a nabídnout našim seniorům!

Právě nyní přijímáme přihlášky ke studiu na Akademii umění pro seniory, která bude zahájena v září 2023 pro 10 až 12 studentů v hudebním a 8 až 10 ve výtvarném oboru.

Podmínkou k zápisu je věk nad 55 let a chuť umělecky tvořit ve výtvarném nebo hudebním oboru. V rámci hudebního oboru vybíráte z těchto možností: zpěv, housle, klavír, flétna, kytara nebo bicí.

Výuka bude probíhat pravidelně jednou týdně v dopoledních hodinách, v hudebním oboru formou individuální lekce (45 minut) a ve výtvarném oboru ve skupině (135 minut). Věnovat se vám budou naši kvalifikovaní vyučující.

Tento způsob výuky není vázán žádnými pravidly k obsahu, tempu či dosaženým výsledkům, díky čemuž může být konkrétní obsah výuky sestaven lektorem dle individuálních možností i preferencí každého studenta.

Projekt je finančně podpořen zřizovatelem – městem Doksy a Libereckým krajem. Student přispívá účastnickým poplatkem ve výši 500 Kč na jedno pololetí.

Máte-li o studium zájem, vyplňte on-line přihlášku ZDE. Můžete použít tak vytištěný formulář, který také k dispozici na webu nebo přímo ve škole.  Podepsanou přihlášku vložte do schránky ZUŠ Doksy, nebo pošlete poštou na adresu Sokolská 299, 472 01 Doksy NEJPOZDĚJI DO 23. ČERVNA!!

V případě většího počtu zájemců bude rozhodující datum doručení přihlášky.

TĚŠÍME SE NA VÁS!!!

Hana Jungmanová, ředitelka ZUŠ

Pin It on Pinterest

Share This